Tabără de câini, la Hurez: Tehnici de dresaj și distracție pentru patrupede

Weekendul acesta are loc primul workshop de Inițiere în Agility Training din cadrul Taberelor pentru căței, organizate de Asociația Comperio Medela, la Hurez.

Trainerii invitați sunt Vlad Vancia și Iulia Lazăr, din Cluj, care, în cele două zile, îi vor învăța pe stăpânii câinilor metode de dresaj și avantajele metodelor moderne bazate pe știință. Participanții vor afla informații și despre sporturile cu patrupede și avantajele acestora asupra relației om-câine, unul dintre acestea fiind „agility”.

Practic, sportul agility este o cursă de obstacole ce trebuie parcursă de către o echipă alcatuită dintr-un om şi câinele său. Omul este cel care îndreaptă animalul către obstacole, fără lesă, fără mâncare sau jucării, ci folosindu-se de indicii vocale şi corporale.

Monumente funerare
Saga Victoria - bucatar
Eve

Agility oferă combinaţia perfectă de exerciţii fizice cu stimulare mintală pentru a menţine căţelul fericit şi satisfăcut. Acest dresaj specific te învaţă cum să foloseşti limbajul corpului pentru a comunica eficient şi clar cu câinele tău. În plus, îţi oferă o activitate distractivă pentru a petrece timp cu partenerul tău patruped. Orice rasă sau metiș poate practica această activitate.

Rezervările se pot face pe pagina de facebook a Asociatiei Comperio Medela sau la 0728 819959. În același mod puteți obține și detalii despre program.


Apreciază
Distribuie