Tabără la Seliştat

Tabăra de la Seliştat şi Bărcut îşi deschide şi în această vară porţile pentru copiii vorbitori de limba germană. Tabăra aparţine Bisericii Evanghelice şi a mai găzduit anul trecut copii veniţi din mai multe ţări ale Europei prin care trece Dunărea. Astfel, că imobilele de la Seliştat şi Bărcut au primit denumirea de „Orăşelul copiilor Danubius”.

Şi în acest an, din 14 iulie, tabăra va primi copii cu vârste cuprinse între 8 şi 11 ani, obligatoriu vorbitori de limba germană. Orăşelul copiilor are o capacitate de 100 de locuri, iar cei care vin aici se vor gospodări şi vor acţiona ca într-un oraş adevărat.

Micuţii pot exercita meserii precum brutar, poliţist, tâmplar, bijutier sau funcţionar public. Ei vor petrece aici o săptămână întreagă, iar costul taberei este diferit în funcţie de ţările din care provin. Părinţii copiilor care vin din ţara noastră, din Croaţia, Serbia şi Ungaria vor trebui să achite pentru fiecare copil o taxă de 100 euro. Pentru micuţii care vin din Austria şi Germania taxa este dublă.

Demgy
Agromar
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
curatare tapiterie
JTTI
Florian Shaorma

Părinţii care vor să-şi trimită copiii acolo trebuie să completeze un simplu formular, până la data de 30 aprilie, care se găseşte la Biserica Evanghelică din Făgăraş. Cristina Cornilă


Apreciază
Distribuie