Tânăr bătut, abandonat pe marginea drumului

Un tânăr de 21 ani a fost găsit abandonat pe DN 73A între Șinca Vechi și Șinca Nouă de membri ai Asociației pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM).

Potrivit postării de pe o rețea de socializare, bărbatul susține că ar fost bătut de un grup de persoane și aruncat din mașină.

Noi l-am găsit în jurul orelor 23, semiconștient, pe marginea drumului, la aproximativ 4 km de Comuna Șinca Nouă. Afară era destul de frig.

Acesta acuza dureri în zona toracelui, picioarelor și capului.

După ce am acordat un prim ajutor am sesizat, prin serviciul 112, organele abilitate. După efectuarea mai multor apeluri la 112, la aproximativ 50 de minute de la prima solicitare, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Brașov. Considerăm că am făcut ceea ce trebuia.”, a mai scris ASUM

Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Monumente funerare
Proaspat Alb
Autopel
UPRUC-CTR
RIM Fam

IPJ Brașov a transmis că Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată joi, 14 noiembri, în jurul orei 01.10,  prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că între localitățile Șinca Veche și Șinca Nouă, este o persoană căzută pe marginea drumului.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, a identificat persoana în cauză, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 21 ani din mun. Brașov. Echipajul medical aflat la fata locului a preluat și transportat persoana la spital, iar în urma investigațiilor medicale efectuate, medicii au stabilit că nu se impune internarea acestuia.
Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Zărnești continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, mai precizează IPJ Brașov.

foto: facebook.com/www.asum.ro


Apreciază
Distribuie