Tânără din Jibert, studentă în Sibiu, căutată de sute de oameni, drone și câini

foto: turnulsfatului.ro

Angelika Maurer, o tânără de 25 de ani din Jibert, studentă la Sibiu, care a dispărut de aproape o lună în pădurea Dumbrava din Sibiu, a fost căutată joi de peste 300 de oameni, cu drone, câini şi un elicopter. Sute de voluntari s-au alăturat operațiunii, potrivit Turnul Sfatului.

Căutările s-au încheiat astăzi în jurul orei prânzului. Potrivit primelor concluzii, polițiștii au eliminat posibilitatea ca tânăra să fie găsită în pădurea de lângă Sibiu. S-au găsit câteva obiecte pe care polițiștii le vor verifica pentru a vedea dacă aparțin fetei dispărute, dar niciun indiciu clar. Se vor relua căutările pe arii mai extinse, mai spun polițiștii, potrivit sursei citate.

La acțiune au participat 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

Moveos
Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Proaspat Alb
Florian Shaorma

La data de 25 februarie, în pădurea Dumbrava din Sibiu, polițiștii au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului.

Articolul complet și imagini de la operațiunea de căutare sunt disponibile pe site-ul Turnul Sfatului.


Apreciază
Distribuie