Tânărul care a distrus florile pe str. Teiului, reținut. Este cercetat și pentru alte două fapte

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Polițiștii au stabilit faptul că duminică, 6 iunie, în jurul orei 8 dimineața, un tânăr ar fi distrus mai multe flori și jardiniere, ce erau montate pe pervazul unei societăți comerciale, în timp ce se deplasa pe strada Teiului din Făgăraș.

Ca urmare a investigațiilor efectuate în cauză, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 23 ani, din Făgăraș. Polițiștii au stabilit faptul că tânărul este cercetat în alte două cauze penale pentru săvârșirea altor două fapte de distrugere.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, autorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a declarat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Bikeathon
Amanet King Onix
Monumente funerare

Imaginile nu mai au nevoie de prezentare:

 

 


Apreciază
Distribuie