Taxele și impozitele locale pot fi plătite și online

Serviciul de Taxe şi Impozite Făgăraş

Primăria Făgăraș pune la dispoziția contribuabililor propriul sistem de plată online a taxelor și impozitelor locale. Demersurile pentru această facilitate au pornit în urmă cu câteva luni și s-au concretizat în această săptămână.

Sistemul de plată online este integrat în site-ul Primăriei și permite atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, să știe exact cât au de achitat și să efectueze plata cu cardul bancar, folosind dispozitivele electronice conectate la internet (smartphone / computer / laptop / tabletă).

Iată pașii care trebuie urmați pentru plățile online (vezi și foto jos):

  1. Accesați site-ul www.primaria-fagaras.ro
  2. Intrați în secțiunea PLĂȚI ONLINE.
  3. Înregistrați-vă drept utilizator nou.
  4. Completați toate câmpurile libere cu datele necesare, apoi apăsați butonul „afișează cerere”.

Salvați cererea generată automat. Această cerere și o copie a Cărții de Identitate trebuie trimise la adresa de e-mail: plationline@primaria-fagaras.ro

Atenție! Adresa de e-mail de pe care trimiteți documentele trebuie să fie validă! Veți primi răspuns, în maximum 24 de ore, cu datele pentru accesarea sistemului.

Tractari auto
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Dedienne - responsabil calitate
Monumente funerare
Eve

Reveniți pe site-ul www.primaria-fagaras.ro, în secțiunea PLĂȚI ONLINE, și urmați indicațiile pentru autentificare cu datele primite prin e-mail, apoi respectați pașii pentru achitare.

Asistență tehnică obțineți la telefon 0268.214.461, de luni până joi între orele 9 – 18, vinerea între orele 9 – 14.

Vă reamintim că Guvernul a prelungit termenul limită pentru taxele locale. Impozitele pentru casă, teren și mașină pot fi plătite până la 30 iunie 2020 și va fi acordată și reducerea de 10% din suma de achitat.

De asemenea, la nivel local, va fi amânat termenul scadent pentru plata taxei speciale de salubritate, până la 30 iunie 2020.


Apreciază
Distribuie