Tinerii liberali şi-au votat conducerea

Tinerii liberali din Făgăraş şi-au ales conducerea filialei de tineret a Organizaţiei Municipale a PNL. Pentru următorii patru ani cei 190 de membri care fac parte din TNL Făgăraş vor fi coordonaţi de preşedintele Iancu Boeriu şi de cinci vicepreşedinţi. Aceştia sunt: Urs Cristian, Sorin Oancea, Androne Ionuţ, Flucuş Paul şi Şerban Dan. Iancu Boeriu este de doi ani membru al Tineretului Liberal Făgăraş, iar din momentul în care a devenit liberal cu acte-n regulă a fost numit şi preşedintele TNL în regim de interimat.

Vineri, 15 martie, acesta a fost votat însă (şi nu numit ca prima dată) pentru o perioadă de 4 ani şi va rămâne la şefia acestei organizaţii.

Amanet King Onix
Proaspat Alb
Demgy
Reno Depo
Victoria Federal IFN
BPM - excavatorist

La alegerile care s-au desfăşuat la Casa de Cultură au participat 94 de tineri liberali, iar printre invitaţii speciali s-au numărat George Băcilă – preşedintele TNL pe judeţul Braşov, secretarul de stat Valentin Şoneriu, primarul şi viceprimarul Făgăraşului, deputatul Daniel Zamfir, senatorul Sebastian Grapă şi fostul deputat Gheorghe Gabor.


Apreciază
Distribuie