Tractorist băut și fără permis de conducere, depistat în Recea. Tractorul nici măcar nu era înregistrat

foto: arhivă

Polițiștii din Voila au întocmit un dosar penal după ce conducătorul unui tractor, aflat sub influența alcoolului, a fost identificat în trafic. Bărbatul nu avea nici permis de conducere, iar vehiculul condus era neînregistrat.

Bărbatul a fost depistat luni, în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii au organizat-o în localitatea Recea, în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Pentru că vehiculul agricol nu avea montată plăcuța cu numărul de înregistrare, polițiștii au făcut verificări în bazele de date și au constatat că tractorul nu era înscris în circulație.

Monumente funerare
Mobila SH
Reno Depo
Florian Shaorma
Sumi Agro - Kaishi
Victoria Federal IFN

Mai mult decât atât, în urma cercetărilor s-a mai stabilit că bărbatul identificat nu este nici deținător de permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest efectuată de polițiști a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînregistrat și fără permis de conducere, precum și pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului.


Apreciază
Distribuie