„Garaj 30”, un nou spațiu cultural în satul Mândra, va fi inaugurat la Festivalul Cepei Roșii

imagine: Ada Mureșan

Festivalul Cepei Roșii are loc în satul Mândra, pe 26 și 27 august 2023. Porțile celei de-a doua ediții se vor deschide sâmbătă, când Muzeul de Pânze și Povești va inaugura spațiul cultural „Garaj 30”, la ora 20.00.

Artiști vizuali, expoziții concept și o proiecție în aer liber au pregătit organizatorii pentru prima seară a festivalului.

„În 26 august, sâmbăta, înainte de ziua propriu-zisă, vom lansa un spațiu cultural care se numește «Garaj 30», o colecție de obiecte și povești locale din comunism, pe care am curatoriat-o eu, și artistul vizual invitat este Mugurel Răducanu, care a pregătit o lucrare specială pentru noi, pe care o puteți descoperi sâmbătă și duminică. Am mai lucrat și cu artistul vizual Ada Mureșan de la Cluj. Vom avea, de asemenea, o proiecție în aer liber a filmului lui Cristian Mungiu, «Amintiri din epoca de aur», la care, atenție, intrarea nu este gratuită, ci se intră pe baza unei cepe roșii, care trebuie să fie obligatoriu din Mândra, pentru că taxatorii noștri o cunosc foarte bine”,  a declarat Alina Zară pentru bunaziuafagaras.ro.

Reno Depo
Firma servicii renovare
Mobila SH
JTTI
Agromar
Monumente funerare

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Brașov.


Apreciază
Distribuie