Transilvania Card, cheia bisericilor fortificate

Biserica fortificata Cincsor
foto: transilvania-card.ro

Bisericile fortificate din Transilvania au propriul paşaport. Acesta conferă utilizatorului statutul de prieten al Transilvaniei. „Cu el nu veți mai fi un turist anonim, ci un oaspete binevenit în numele proiectului „Descoperă Sufletul Transilvaniei”, afirmă iniţiatorii proiectului.

Anul acesta, cele mai importante 50 de biserici fortificate sunt cuprinse în circuitul Transilvania Card, cu 11 mai mult ca anul trecut.
Folosind cardul, turiştii pot vizita gratuit cele mai importante 50 de biserici medievale și fortificate din județele transilvănene Alba, Sibiu, Hunedoara, Bistrița, Mureș și Brașov. Cei care vor achiziţiona Transilvania Card vor primi şi o hartă detaliată a zonei, cu toate datele necesare vizitării obiectivelor. Acest card include toate bisericile evanghelice UNESCO, precum şi bisericile din cetăţile săseşti din Transilvania, dar şi altele de importanţă turistică.

Turiştii vor benefica de discount-uri la peste 60 de parteneri ai proiectului, la hoteluri, case de oaspeţi, restaurante, cafenele, ghidaje, excursii şi evenimente.

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu

Sumele obţinute din acţiunea Transilvania Card vor fi folosite pentru întreţinerea şi dezvoltarea bisericilor fortificate.

Preţul de bază al cardului este de 50 de lei sau 11 euro şi poate fi achiziţionat din librării sau puncte de informare turistică sau comandat şi primit prin e-mail.


Apreciază
Distribuie