Transport gratuit la Rezistența Făgăraș Bike Fest. Programul festivalului

Prima ediție a evenimentului Rezistența Făgăraș Bike Fest ia startul vineri, 26 iulie, unde vor fi prezenți peste 500 de motocicliști.

Festivalul de muzică rock, susținut de Star FM, se desfășoară până duminică, pe dealul Galațiului.

Pe parcursul celor trei zile vor urca pe scenă mai multe trupe, capetele de afiș fiind cunoscutul Mihai Mărgineanu și trupa The Rock, al cărei solist este făgărășeanul Daniel Ignat – el este și prezentatorul evenimentului.

Organizatorii pun la dispoziția doritorilor de distracție un autobuz care va circula gratuit între orele 18:00 și 1:00 dimineața. Acesta va porni de la fosta baie comunală, când toate locurile vor fi ocupate.

Pe platoul de deasupra Făgărașului sunteți așteptați cu o zonă de camping, una de fast-food, dar şi cu o zonă de afterparty.

Cei peste 500 de motocicliști  vor tura motoarele într-o paradă care se va desfășura pe străzile municipiului, mâine, începând cu ora 14.00.

Program Rezistența Făgăraș Bike Fest 2019

Vineri: 

Icar

Familia Jeff

Salco
Bilka
Copy Center TMF
Monumente funerare

The Rock

Sâmbătă:

Chasing Fireflies

Underwaves

Riot Monk

Mihai Mărgineanu

Filmul „Portretul luptătorului la tinerețe” va fi difuzat după ora 23:30

Toate concertele încep la ora 19 și vor fi susținute live. Celelalte activități menționate atât pe afișul principal al evenimentului, cât și pe pagina de Facebook a evenimentului, au loc pe toată durata festivalului (vineri, sâmbătă, duminică).


Apreciază
Distribuie