Trei bărbați, prinși la braconaj în Mândra

Paznicul unei asociații de vânătoare din Mândra a sesizat polițiștii că a depistat trei bărbați care ar face braconaj în extravilanul localității, în seara de luni, 11 iulie.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, care au identificat persoanele în cauză, acestea fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 ani și 48 ani, din municipiul București și județul Brașov.

Polițiștii brașoveni au identificat atât în autovehicul, cât și în proximitatea autovehiculului utilizat de către cele trei persoane, două arme letale, de vânătoare, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acestea nu figurează ca fiind înregistrate, fiind deținute fără drept. Totodată, s-a constatat faptul că cei trei bărbați nu figurează ca fiind posesori de permis de armă ori deținători de arme, neavând calitate de vânători.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Au fost reținute și armele, muniția și autovehiculul braconierilor pentru continuarea cercetărilor și probării întregii activități infracționale.

Amanet King Onix
La Turcu
Moveos Fagaras_11.22
Monumente funerare
JTTI

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

foto: IPJ Brașov


Apreciază
Distribuie