Trei persoane au fost arestate pentru trafic de cocaină și ecstasy în Brașov (VIDEO)

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov, au prins în flagrant delict și au efectuat 7 percheziții domiciliare, în Brașov. Acțiunea s-au desfășurat pe 2 aprilie și au vizat 3 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IPJ Brașov, persoanele ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc, cocaină și comprimate ecstasy, către consumatori din județ.

„Una dintre persoanele cercetate a fost prinsă în flagrant delict, imediat după ce ar fi comercializat 45 de grame de cocaină, pentru 3.000 de lei, asupra sa, fiind descoperită, ascunsă în vestimentație, o altă cantitate din același tip de drog de mare risc. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate comprimate ecstasy, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, a transmis Inspectoratul de Poliție.

Amanet King Onix
Demgy
Florian Shaorma
Sumi Agro - Shigeki
Proaspat Alb
BPM - excavatorist

Procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov au dispus reținerea a 3 persoane, pentru 24 de ore iar miercuri, 3 aprilie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.


Apreciază
Distribuie