Trei spectacole, într-o săptămână, la Casa de Cultură Făgăraș

O piesă de teatru pentru adulți, un spectacol pentru copii și un atelier pentru părinți și copii au loc, în această săptămână, în cadrul Casei Municipale de Cultură.

Miercuri, 6 aprilie, de la ora 19, se joacă spectacolul „Anatomia unui clișeu”, după un text de Alexandru Doru Spătaru, adaptare și regie Chris Simion-Mercurian.

„Un text feminist ce analizează emoțiile contradictorii ale unei femei care vin odată cu sfârșitul unei relații. Intrigă perspectiva aceasta, nu? De fapt, nu e doar despre femei, este despre oameni puși față în față cu trădarea, despre cum te dezbracă și te maturizează suferința, despre himere versus realitate. Și mai ales, despre alegeri foarte conștiente și asumate, în perioade de maximă vulnerabilitate”, descrie pe scurt piesa Cristian Șofron, directorul Teatrului Stela Popescu.

Distribuția: Crina Matei, Ana-Maria Ivan, Nicolae Dumitru/pian.

Preț bilet 30 lei. Pentru elevi, studenți și pensionari prețul unui bilet este 15 lei.

Informații la telefon 0268.211.929.


Vineri, 8 aprilie, de la ora 16, copiii, bunicii și părinții sunt invitați la piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă. Spectacolul este potrivit copiilor cu vârsta peste 3 ani. Durata spectacolului: 1 oră.

Distribuția: Daniel Stanciu / Gabriel Apostol, Ioana Chelaru Popovici / Eugenia Barbu, Liliana Gavrilescu / Graţiela Ene, Mihai Dumitrescu / Florin Mititelu, Dora Ortelecan Dumitrescu / Alina Teianu-Cocioran

Preț bilet 15 lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei Municipale de Cultură Făgăraș.

Firma servicii renovare
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Demgy
Mobila SH
JTTI

Informații la telefon 0268.211.929.

Spectacolul este organizat de Asociația Partida Romilor Pro-Europa Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Făgăraș și Casa Municipală de Cultură Făgăraș. Banii strânși vor fi donați unor cauze caritabile: 50% din suma strânsă va fi donată pentru refugiații din Ucraina iar 50% din suma strânsă va fi donată Asociației pentru micuțul Noel (pentru micuțul Samuel, care are nevoie de tratamentul Zolgesma și spitalizare).


Fata cu caleidoscoapele, Veronica Soare, ajunge în Făgăraș, sâmbătă, 9 aprilie, între orele 10 – 12  și 13 – 15,  în sala mică a Casei de Cultură Făgăraș.

Atelierul durează două ore și costă 30 de lei (părinte + copil) sumă în care sunt incluse materialele de lucru.

Caleidoscoapele vor rămâne la participanți ca să le însenineze viața.

Vârsta minimă a participanților: 6 ani.

Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face pe baza de rezervare de luni – vineri între orele 12 – 19  la numărul de telefon 0268.211.929.


Apreciază
Distribuie