Un consilier local din Jibert, reținut pentru moartea primarului Iancu Boeriu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov și criminaliști din cadrul IPJ Brașov investighează decesul edilului din Jibert. Iancu Boeriu a murit  în dimineața de miercuri, 30 martie.

Din cercetările efectuate până în acest moment, a rezultat faptul că în seara zilei de 24 martie, în jurul orelor 23, în locuința inculpatului a avut loc o altercație între acesta și victimă, în urma căreia inculpatul a lovit victima – inițial în zona feței, a proiectat-o la pământ, ulterior aplicându-i două lovituri de mare intensitate în zona abdominală, care au avut ca urmare ruperea intestinului. Din cauza faptului că nu a fost tratat la momentul potrivit, această leziune intestinală a condus la peritonită și într-o perioadă scurtă de timp a condus la deces”, a explicat Claudiu Sandu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

În ultimele zile, procurorii împreună cu criminaliștii au făcut verificări pentru identificarea martorilor și a altor mijloace de probă în dosar. Pe baza acestora s-a dispus măsura de reținere a inculpatului pentru 24 de ore. Dosarul a fost înaintat la Tribunalul Brașov, cu propunere de arestare preventivă.

Florian Shaorma
Mogaldea Therapy
Demgy
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
JTTI
Monumente funerare

„Din datele pe care le avem până acum, nu au existat motive temeinice, doar pe fondul consumului de alcool a apărut această altercație”, a mai declarat procurorul Claudiu Sandu.


Apreciază
Distribuie