Ucigașul a zeci de animale, lăsat în libertate. Protest în fața sediului IPJ

foto: brașovtv.com

Bărbatul care a ucis prin înfometare 60 de animale, dintr-un centru din localitatea Prejmer, a fost eliberat de polițiști.

Bogdan Cepoiu, reținut duminică seara, este acuzat de săvârșirea infractiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, dar va fi cercetat în libertate. Administratorul adăpostului ilegal nu poate fi propus pentru arestare preventivă, deoarece Codul Penal nu permite acest lucru în cazul pedespsei pe care o poate primi.

Acesta riscă închisoare de la 3 luni la 1 an sau o banală amendă! În schimb, ucigașul patrupedelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

JTTI
Florian Shaorma
Agromar
Monumente funerare
Firma servicii renovare
Spalatoria Aqua Carpet

Mai mulți iubitori de animale au mers, ieri, în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean, unde au protestat pașnic. Oamenii sunt revoltați de ce s-a întâmplat și pentru că legea este prea blândă, unii dintre ei afirmând că îl consideră un pericol pentru societate pe bărbatul de 32 de ani.

Cazul a ajuns în atenția presei, săptămâna trecută, după ce ororile au fost descoperite de făgărășeanca Georgiana Neagu, președintele unei asociații de protecție a necuvântătoarelor.


Apreciază
Distribuie