Un an de la moartea afaceristului Sorin Ţerbea

A trecut un an de zile de la decesul omului de afaceri din Victoria, Sorin Ţerbea. Se întâmpla pe 30 iulie 2013, când elicopterul în care se afla omul de afaceri s-a prăbuşit undeva în judeţul Mureş. El era însoţit la bord de o altă făgărăşeancă, stabilită în Germania, care se afla în România cu soţul ei şi copilul acestora, având afaceri la Târgu Mureş.

Vestea tragicului accident a venit la un an de când omul de afaceri discutase cu conducerea Făgăraşului de la vremea aceea preluarea şi sponsorizarea echipei Civitas Făgăraş.

La finele lui august 2012, elicopterul lui Sorin Ţerbea îl aducea pe afacerist în oraşul nostru pentru a discuta cu municipalitatea despre preluarea echipei locale de fotbal. A venit cu un elicopter, a aterizat pe stadion şi a discutat despre echipa de fotbal Civitas cu primarul Sorin Mănduc, cu Traian Duţă şi cu Lucian Cupu.

Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Agromar
Monumente funerare
Moveos
Demgy

Planul nu s-a mai materializat, iar a doua zi după vizita la Făgăraş murea consilierul Traian Duţă. La un an după asta a decedat şi omul de afaceri în teribilul accident de elicopter.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie