Un bărbat a încercat să răpească o femeie din satul Mândra

Clipe de coșmar pentru o femeie, în satul Mândra. Fostul concubin, în vârstă de 39 de ani, a oprit mașina în dreptul ei și a urcat-o cu forța, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Brașov. Într-o declarație pentru bunaziuafagaras.ro, victima aduce lămuriri și spune că nu este vorba despre un concubin.

UPDATE 2

IPJ Brașov a revenit asupa comunicatului de presă și confirmă declarația victimei, precizând: „Urmare a buletinului de presă din data de 04 martie 2023, privind dosarul penal în care se fac cercetări sub aspectul sãvârsirii infracțiunilor de “tentativă la lipsire de libertate și hărțuire”, fapte ce au avut loc pe raza localității Mândra, județul Brașov, facem precizarea că persoana bănuită ce comiterea acestora este un bărbat cu care persoana vătămată a avut o relație de prietenie (amiciție) în cursul anului 2017.”

UPDATE

„Între mine și domnul a fost doar o relație de prietenie, amici, nicidecum iubiți sau altceva. Doar că el a făcut o obsesie foarte mare pentru mine și din acest motiv, că eu l-am refuzat, a devenit violent. Așa s-a întâmplat totul. Suntem din același sat, dar nu suntem concubini și nu am fost vreodată”, a declarat femeia, căreia îi vom proteja identitatea, pentru bunaziuafagaras.ro.

Sumi Agro - Kaishi
Florian Shaorma
Reno Depo
BPM - excavatorist
Mobila SH
Amanet King Onix

ȘTIREA INIȚIALĂ

În momentul în care bărbatul ar fi intenționat să plece, femeia a deschis portiera și a iesit din autoturism, reușind să se refugieze la locuința unui vecin din zonă. Evenimentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 21.15, iar autorul a fost reținut de polițiștii din Voila pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru „tentativă la lipsire de libertate în mod illegal si  hărtuire”.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta.

„În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie