Un bloc ANL va fi dat în folosinţă în noiembrie

35 de familii de tineri din Făgăraş îşi vor petrece anul acesta sărbătorile de Crăciun în casă nouă. Se va întâmpla în cartierul Câmpului în mai multe blocuri ANL. Unul dintre ele este finalizat şi va fi repartizat cu toate cele 20 de locuinţe ale sale celor care au întrunit punctaj mare la evaluarea dosarelor, iar alte 15 locuinţe sunt împrăştiate în blocurile ANL, care au fost repartizate tinerilor în anii trecuţi, iar unii dintre beneficiari, deşi le-au solicitat, nu le-au ocupat cu adevărat niciodată.

Unul dintre blocurile nou construite, cel de lângă grădiniţa „Albinuţa” a fost în sfârşit recepţionat. Este compus din 20 de apartamente şi garsoniere, care vor fi repartizate în noiembrie primilor 20 de beneficiari aflaţi pe lista cu cele 117 dosare evaluate anul acesta. Utilităţile de apă şi canal au fost deja introduse, iar până la 1 noiembrie va fi racordat şi la sistemul centralizat de termie, respectiv Ecoterm.

Alte 15 locuinţe, care se află în blocurile ANL deja locuite din anii trecuţi, vor fi ocupate de următorii din listă, după ce câţiva chiriaşi au fost evacuaţi de acolo, pe motiv că fie nu foloseau apartamentele, fie le aveau subînchiriate altora, a explicat viceprimarul Făgăraşului, Cătălin Cîrje.

Mai multe informaţii despre repartizare puteţi citi marţi în ziarul „Bună Ziua Făgăraş”.

RMN Diagnostica
TMF Copy Center
Monumente funerare

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Parca in articolul din 2 iulie, acelasi viceprimar Catalin Carje declara: „Am efectuat verificările în prima parte a acestui an. Noi, cei din comisie, o să propunem un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care vom cere evacuarea chiriaşilor care au încălcat regulamentul. Cele 24 de locuinţe care se vor elibera vor fi date unora dintre cei o sută de făgărăşeni care au dosare eligibile, depuse pentru următoarea serie de repartizări.”
    Intrebarea mea este urmatoarea: UNDE S-AU PIERDUT 9 LOCUINTE DIN CELE 24 CARE AU FOST GASITE IN NEREGULA????
    Poate ne informati si in privinta acestora!!!

Comentariile sunt închise.