Un minor băut a intrat cu tractorul furat într-un imobil din Perșani

foto: arhivă

Polițiștii din Voila au deschis un dosar penal și efectuează cercetări după ce au fost sesizați duminică, 12 noiembrie, în jurul orei 3 dimineața, că șoferul unui tractor încărcat cu lemne a pierdut controlul și ar fi rupt poarta de acces a unei proprietăți din satul Perșani.

„Polițiștii care s-au deplasat de urgență la fața locului au constat faptul că un tânăr, de 16 ani, ar fi sustras tractorul încărcat cu bușteni, aflat într-o zonă deschisă, iar în timp ce îl conducea a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un imobil situat pe strada Morii, din satul Perșani. Cercetările au arătat faptul că tânărul conducător auto nu deținea permis de conducere, iar alcoolemia acestuia în aerul expirat era de 0,33 mg/ l alcool”, informează IPJ Brașov.

Firma servicii renovare
JTTI
Monumente funerare
Moveos
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
curatare tapiterie
Agromar

Tânărul este cercetat pentru infracțiunile de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dar și pentru infracțiunea de distrugere, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie