Un olandez, impresionat de gestul unui bărbat din Sâmbăta de Sus

foto: wegdamnieuws.nl

Un olandez care locuiește în apropierea orășelului Delden a avut o experință total neașteptată cu un român de 31 de ani, care trăiește de un an și jumătate în Țările de Jos, iar acum își spune povestea, pentru că vrea să schimbe prejudecățile legate de români din țara lui.

Raymond, a povestit pentru o publicație online olandeză – wegdamnieuws.nl – că și-a pierdut portofelul, iar românul care l-a găsit a făcut eforturi pentru a i-l returna. Olandezul spune că a ieșit la cină în Delden cu un coleg și s-a întors cu bicicleta acasă, iar pe drum și-a pierdut, fără să-și dea seama, portofelul, scrie Digi24.

„În dimineața următoare, la ora 6:56, am găsit un mesaj vocal de la un număr de telefon din România. Am auzit cuvântul „portofel”… Am ignorat mesajul”, a povestit bărbatul. Însă după câteva ore a primit un telefon, de data aceasta din partea unui localnic care l-a informat că un român i-a găsit portofelul și l-a lăsat la un magazin local. După ce l-a recuperat, impresionat de gestul românului, olandezul a vrut să-i mulțumescă personal și l-a vizitat acasă, sâmbăta trecută.

„Se numește Comanaciu Ioan, are 31 de ani și este din Sâmbăta de Sus, un sat de lângă Brașov, în inima României, înconjurat de Carpați, și lucrează la brutăria Nollen. Locuiește acum în Stegenhoek, unde l-am vizitat sâmbăta trecută pentru a-i mulțumi”, a povestit olandezul.

Monumente funerare
Agromar
Victoria Federal IFN
Demgy
Amanet King Onix
JTTI
Moveos
curatare tapiterie

„Aproape toate statele membre UE vor ca România să fie admisă în zona Schengen, însă Țările de Jos se opun. În ceea ce mă privește, eroul meu român cu siguranță că poate să rămână aici cât timp dorește”, povestește olandezul.

Citește articolul complet pe Digi24.


Apreciază
Distribuie