Un proiect muzical de succes, dedicat copiilor, ajunge la Casa de Cultură din Făgăraș

Cutiuța Muzicală, unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, aduce „Aventurile Pălăriei Fermecate” pe scena Casei de Cultură Făgăraș, luni, 31 octombrie, de la ora 16.00.

Spectacol este recomandat copiilor cu vârste între 3-10 ani. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929, de luni până vineri, între orele 12.00 – 19.00. Prețul unui bilet este 10 lei.

Scenariul original are la bază o selecție de cântece din seria albumelor Cutiuța Muzicală și poartă semnătura Lilianei Ștefan. Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul sau Șoricica sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care vor încânta audiența. Personajele dau viață unei povești magice, care conține o serie de mesaje cu valoare educativă și comportamentală și valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia.

Costumele și decorurile sunt special create pentru a contura lumea de basm a narațiunii spectacolului. De la culoare, design și până la execuție, acestea fac dovada unui specacol unic în România.

Victoria Federal IFN
JTTI
Demgy
curatare tapiterie
Amanet King Onix
Monumente funerare
Agromar
Moveos

Spectacolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” pune accent pe transmiterea de mesaje educative printr-un limbaj jucăuș, adecvat vârstei copilariei, precum și prin conținutul muzical de calitate. Regia spectacolului poartă semnătura Laurei Vlădoiu, scenariul și muzica îi aparțin Lilianei Ștefan, iar aranjamentul muzical fiului său, Alexandru Bittman, la care se adaugă coregrafia concepută de Ana Mihai.

Un adevărat fenomen, Cutiuța Muzicală înseamnă peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume, sute de cântece pentru copii, voci celebre ale unora dintre cele mai iubite vedete din România, precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, și nenumărate premii care recunosc valoarea și impactul asupra publicului.


Apreciază
Distribuie