Un șofer de 22 de ani, în stare de ebrietate, a provocat accidentul de la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu

foto: Info Trafic Făgăraș

Șoferul care a provocat accidentul rutier pe DN1 la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu, duminică dimineața în jurul orei 6.00, era beat.

Tânărul de 22 de ani avea o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul respirat, potrivit IPJ Brașov. Poliția din Făgăraș face cercetări în cadrul unui dosar penal.

Două autovehicule au fost implicate în accident, unul dintre ele fiind proiectat în afara părții carosabile. Unul dintre conducătorii auto a suferit vătămări ușoare, potrivit polițiștilor ajunși la fața locului. Cauza producerii accidentului rutier nu a fost încă stabilită.

Florian Shaorma
Demgy
Mogaldea Therapy
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Second hand & outlet

„Ambii conducători auto au fost testați în vederea determinării consumului de alcool, iar rezultatul a fost pozitiv în cazul persoanei care ar fi provocat accidentul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, acesta având o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul respirat. În urma acestui rezultat, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge”, transmite IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie