Un tânăr din Victoria s-a îmbătat, a furat mașina tatălui său și a intrat într-un camion

Un tânăr de 23 de ani din orașul Victoria a ajuns în arest pentru 24 de ore, după ce a furat mașina tatălui său și a lovit un camion parcat, sâmbătă, 23 septembrie. Bărbatul nu are permis de conducere și băuse înainte de a urca la volan, având o alcoolemie de 0,62 mg/l în aerul expirat.

Poliția a fost sesizată chiar de tatăl tânărului, după ce și-a găsit autoturismul avariat și parcat într-o altă poziție decât cea în care fusese lăsat.

„Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat imediat după primirea sesizării, au arătat că fiul deținătorului auto, a sustras cheile vehiculului și l-a condus pe străzile din orașul Victoria, deși acesta nu este posesor de permis de conducere. În timpul conducerii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autocamion ce se afla parcat, căruia i-a provocat avarii. După producerea incidentului, conducătorul auto a revenit cu vehiculul în locul de unde l-a sustras și l-a parcat într-o altă pozție, fapt ce i-a creat deținătorului suspiciunea că acesta a fost condus de către o altă persoană.

La testarea efectuată cu aparatul etilotest a conducătorului auto, polițiștii au stabilit că tânărul care a sustras vehiculul se afla sub influența alcoolului, având o valoare a alcoolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat.

Florian Shaorma
Reno Depo
Sumi Agro - Mospilan
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Mobila SH

În continuare, față de materialul probator existent în dosarul penal pe care polițiștii l-au întocmit, a fost dispusă măsura reținerii conducătorului auto pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov”, potrivit IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie