Unui bărbat i s-a montat brățară de monitorizare, după ce și-a bătut concubina

foto: news.ro

Unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, care și-a lovit concubina cu pumnul, i s-a montat brățară de monitorizare.

Dispozitivul electronic de supraveghere la distanță a fost montat după ce, pe 17 februarie, polițiștii din Brașov au intervenit pentru a o proteja pe victima care i-a sesizat. Acestia au stabilit că agresorul, pe fondul consumului de alcool, dar și a unor nemulțumiri de ordin familial, și-a agresat fizic concubina, lovind-o cu pumnul.

„În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din acesta reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, au stabilit și alte măsuri de protecție constând în evacuarea bărbatului agresor și interzicerea acestuia de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana agresată. De asemenea, la cererea victimei, a fost montat dispozitivul de supraveghere agresorului, astfel acesta fiind monitorizat electronic pentru a nu se a apropia față de persoana protejată”, transmite IPJ Brașov.

Agromar
Monumente funerare
Moveos
Amanet King Onix
Demgy
curatare tapiterie
Proaspat Alb

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Apreciază
Distribuie