Va fi modernizat drumul dintre Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei

Drumul dintre Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei va fi asfaltat, în sfârșit. Se va întâmpla, cel mai probabil, în primăvara anului viitor.

Licitația pentru modernizarea acestuia, lansată în luna august, s-a încheiat și a fost desemnat un constructor, anunță Bună Ziua Brașov.

Dintre cele două firme care s-au înscris a câștigat cea care a depus o ofertă în valoare de 3.796.522 lei, fără TVA (4.517.861 lei, cu tot cu TVA) în condiţiile în care estimarea a lucrărilor era de 3.846.100 lei, fără TVA.

Drumul dintre Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei este pietruit şi se află într-o stare avansată şi continuă de degradare. Urmează să fie lărgit, astfel încât să poată fi amenajate două benzi de circulaţie, fiecare cu o lăţime de 6 m.  De asemenea, artera va fi asfaltată și vor fi realizate rigole de scurgere a apelor pluviale, conform proiectului.

Sumi Agro - Shigeki
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
BPM - excavatorist
Florian Shaorma
Demgy

Acesta trebuie finalizat în termen de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanţie este de 36 de luni.

Pentru realizarea acestor lucrări, Consiliul Judeţean Braşov a obţinut o finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.


Apreciază
Distribuie