Vânătoare de comori în Făgăraş

Clubul Sportiv Țara Făgărașului va fi lansat sâmbătă, 20 mai 2017, la iniţiativa unui grup de făgărăşeni pasionaţi de sport şi îndrăgostiţi de frumuseţea acestei zone.

Cu ocazia lansării va avea loc şi prima competiției organizată de membrii clubului: „Treasure Hunt – Comorile Făgărașului 2017!”.  Vânătoarea de comori are ca scop implicarea persoanelor din comunitate într-o activitate care să îmbine cunoașterea orașului cu mișcarea activă.

Treasure Hunt este un joc interactiv pe echipe; fiecare trebuie să găsească drumul cel bun, urmând o serie de probe de aptitudini fizice sau intelectuale.  În urma rezolvării unei probe de pe traseu, participanţii descoperă un indiciu care va ajuta echipa să avanseze și să găsească calea cea bună spre următoarea probă. Echipa, care ajunge la linia de sosire cu toate indiciile găsite, va rezolva puzzle-ul final și va câștiga Vânătoarea de comori.

Durata întrecerii este de cel mult 3 ore iar structura competiţiei se bazează pe echipe formate din câte trei persoane. Pot participa şi copiii, de cel puţin 12 ani. Minorii au nevoie de acordul părinților pentru a lua parte la Vânătoarea de comori.

Startul competiţiei se va da la ora 11, în faţa Cetăţii Făgăraş, însă participanţii trebuie să fie prezenţi cu cel puţin o oră înainte pentru instructaj şi întocmirea formalităţilor necesare.

Regulamentul concursului se găseşte pe site-ul clubului: https://cstarafagarasului.org/.

Salco
Anunt Primaria Sercaia
Bilka
Copy Center TMF

Înscrierile se pot face online, pe site, sau înaintea începerii competiției.

Taxa de participare este de 10 lei de persoană până pe data de 15 mai, când se închid înscrierile online.

Cei care optează pentru înscrierea în ziua competiţiei vor plăti 15 lei / persoană.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Bazele clubului au fost puse în octombrie 2016 în cadrul evenimentului „Cercul de Donatori”, organizat de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, cu scopul de a promova și dezvolta sportul în comunitatea locală.


Apreciază
Distribuie