Vânătorii şi-au prezentat armele la control

90% din cei 300 de vânători pe care îi are Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Sportiv din Făgăraş îşi prelungesc astăzi şi mâine permisele de vânătoare. Viza pentru permis are o valabilitate de 5 ani, cei mai mulţi dintre ei obţinând viza în anul 2008.

Restul sunt vânători care au intrat în rândurile Asociaţiei în ultima perioadă şi nu au împlinit încă 5 ani de când deţin permisul de vânătoare.

La sediul AVPS de pe strada Livezii a ajuns astăzi de dimineaţă un reprezentant al Serviciului de Arme şi Muniţii din cadrul IPJ Braşov, care are sarcina de a le verifica dosarele şi armele şi de a le prelungi viza pentru încă 5 ani.

Potrivit şefului AVPS Făgăraş, Sorin Şuler, vânătorii care depăşesc termenul de 5 ani sunt deţinători ilegali de armament şi riscă, dacă sunt prinşi, un dosar penal, precum şi suspendarea dreptului de a mai deţine arme şi muniţii pe o perioadă de timp. DSCN1306

Agromar
Reno Depo
Sumi Agro - Mospilan
JTTI
Amanet King Onix
Mobila SH

Pe lângă actele din dosar, vânătorii trebuie să mai prezinte la înnoirea vizei carnetul de membru al AVPS vizat pe 2013, care atestă că s-a plătit cotizaţia de 1.500 lei pe acest an, precum şi armele din dotare.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie