Vânzările de case şi terenuri, în creştere

În primele trei luni din acest an, în judeţul nostru s-au vândut peste 6.000 de imobile. Numărul tranzacțiilor imobiliare este în creștere în judeţul Braşov, după cum arată datele Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Au fost 6.107 tranzacţii imobiliare, consemnează brasovultau.ro. În aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul vânzărilor se situa undeva la peste 5.700.

Proaspat Alb
Reno Depo
Victoria Federal IFN
Demgy
Liceul Senchea

De altfel, pe tot parcursul anului 2014, tranzacţiile imobiliare fuseseră în scădere în judeţul nostru. Drept dovadă, în 2013 se încheiaseră 25.354 de tranzacţii, iar în 2014 numărul acestora s-a cifrat la doar 25.131.


Apreciază
Distribuie

  1. Un articol pe care l-am citit cu mare placere, plin de sensibilitate si bun simt. Satele uitate de lume ascund intotdeauna povesti fascinante, pe care putini ziaristi le mai cauta. Felicitari, si o sa urmaresc in continuare articolele dumneavoastra!

  2. Ce trist!! Eu am locuit intr-un sat din fagaras acum 16 ani sau cred ca mai mult, cand si-a cumparat un frate de al meu o casa, dar pana la urma a renuntat la ea, dar nu stiu din ce motiv, important este ca si acum am amintiri frumoase de acolo, si m-as intoarce oricand. Mor de oftica cand vad ca aceste minunate sate de darama, trebuie facuta o campanie ca sa cumparam fiecare cate o casa, cate un teren in aceste sate minunate. 🙁

  3. Este trist, mi-ar face placere sa cumpar o casa in zona, dar locuiesc, tot la sat.

  4. Doresc sa donez multe lucruri acestor oameni. Cum pot lua legatura cu ei?

    Sunt interesat sa ii ajut si financiar.

    Va multumesc!

    1. Aproape toţi sunt în vârstă. Nu ştiu să deţină telefoane mobile. Cred că varianta cea mai bună este să mergeţi la faţa locului în sat. Îi găsiţi pe toţi în partea de sus a satului, cea românească. Să nu păţiţi ca mine şi să aşteptaţi degeaba cu orele să iasă la porţi… prin restul satului. Felicitări pentru gest!

Comentariile sunt închise.