Viceprimarul V. Clonț, despre mitingul PSD: „NU regret nicio clipă”

Viceprimarul Făgărașului Valentin Clonț spune într-o postare pe Facebook, plătită pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, că nu regretă deplasarea la mitingul care a avut loc, ieri, la București. Mai mult, acesta declară că va mai participa la astfel de acțiuni oricând va fi nevoie.

Clonț mulțumește, ironic, presei locale care a preluat fotografia postată pe pagina oficială a filialei din Făgăraș a partidului, sugerând că i s-a făcut o favoare. „În urma postării unei poze cu colegii mei, în drum spre București, pe pagina oficială PSD Făgăraș aceasta a fost preluată de presă (căreia sincer îi mulțumesc) astfel am primit foarte multe mesaje, atât pozitive cât și negative sau chiar injurii”, scrie edilul.

Deplasarea organziată la miting este ceva normal în opinia viceprimarului, căruia i s-a făcut „pielea de găină” când a văzut câți oameni sunt în Capitală.

„NU regret nici o clipă că am fost acolo să susțin partidul din care fac parte. Acest partid a fost rampa mea de lansare în politică și administrație; funcția pe care o ocup în momentul de față dându-mi posibilitatea să fiu de folos comunității din care fac parte. Din punctul meu de vedere, angajarea în astfel de acțiuni reprezintă o normalitate și o voi face ori de câte ori este nevoie. Senzația trăită acolo a fost unică făcându-mi-se «pielea de găină» văzând atâția oameni veniți din toate colțurile țării cu același scop. […] Participarea la manifestații stradale reprezintă un drept al fiecăruia dintre noi, o formă de creionare a liberului arbitru, o decizie de a susține un concept în care găsești corectitudine, dreptate și sens”, potrivit mesajului postat pe pagina personală de Facebook a lui Clonț.

Deși nu s-a vehiculat în presa locală că la manifestări ar fi plecat să participe asistați sociali, viceprimarul menționează că „la miting NU a participat nici un coleg din Primăria Municipiului Făgăraș, din serviciile subordonate Primăriei sau asistați social!!!”

 

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu
Cine a mers de la Făgăraș la București

Plecarea membrilor făgărășeni la mitingul „împotriva abuzurilor” – cum l-a numit Liviu Dragnea – a fost organizată de președintele local PSD Ion Negrilă, totodată și inspector școlar general adjunct la IȘJ Brașov. Majoritatea celor care au fost surprinși în imaginea publicată pe Internet (stânga) sunt cadre didactice în unitățile de învățământ din Făgăraș. Alături de ei s-a aflat și consilierul județean Radu Mitric.

foto: hotnews.ro

Un copil a fost agresat de un membru PSD din țară, ieri, înainte de începerea mintigului de la București. Bărbatul conducea un grup de manifestanți spre Piața Victoriei, când i-a ieșit în cale copilul cu trotineta, pe care l-a bruscat și l-a alungat din calea coloanei de protestatari, relatează presa națională.

La finalul manifestațiilor, în urma celor aproximativ 150.000 de membri și simpatizanți ai organizației social-democrate, a rămas un munte de gunoaie.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie