Victorie ratată in… extremis

  • H.C.M. Făgăraş – Extrem Baia Mare 17 – 17  (11 – 7 )
  • Principalii realizatori pentru H.C.M.: Frăţilă – 5 goluri şi Dincă – 4 goluri
  • H.C.M.: Şuteică – Geică, Rău, Dincă, Frăţilă, Lazea, Mânea
  • Au mai evoluat: Ciulei – Istrate, Blaga, Dobrin, Bucşa, Lohan, Pasere

 

După felul cum au decurs ostilităţile, mai ales în prima repriză, puţini credeau că H.C.M. poate rata victoria în acest joc. Au condus în permanenţă pe tabela de marcaj, iar la pauză diferenţa a fost suficient de mare pentru a nu avea emoţii în continuare: 11-7. În partea secundă însă, după un început bun, în care nu au permis oaspeţilor să se apropie, la scorul de 15 – 11, în minutul 46, au început să apară erorile.

Timp de 8 minute, nu au mai găsit drumul spre gol, mai mult de atât Dincă a irosit şi 2 aruncări de la 7 metri, iar oaspeţii au profitat şi s-au apropiat ameninţător: 15-13 în minutul 54. Totuşi, cu 5 minute înainte de final, făgărăşenii aveau 3 goluri avans: 17-14, dar greşelile au apărut din nou. Două pase date la intercepţie au dat iarăşi prilejul băimărenilor să marcheze pe contraatac, făcând ca finalul să devină palpitant.

curatare tapiterie
Proaspat Alb
Demgy
Firma servicii renovare
Agromar
Victoria Federal IFN

Presiunea rezultatului i-a apăsat însă tot pe elevii lui Mitică Opriş, care nu au reuşit să înscrie golul victoriei. În schimb, cei care marchează sunt tot oaspeţii. Aceştia reuşesc să egaleze nesperat şi să plece de la Făgăraş cu un punct.


Apreciază
Distribuie