Pescarii l-au comemorat pe colonelul Urs

Într-o atmosferă relaxantă, în ciuda timpului destul de rece, cu un vin cald şi ceaun, amicii fostului preşedinte al Ligii Sportului Făgărăşean, col. Constantin Urs, au organizat un nou concurs de pescuit, în memoria acestuia. Sâmbătă dimineaţă, pe una dintre bălţile Oltului, pescarii, care au răspuns de fiecare dată atunci când colonelul organiza astfel de concursuri, au ținut să fie prezenți în număr mare şi să-i cinstească memoria.

„Anul acesta se împlinesc cinci ani de când domnul colonel ne-a părăsit şi, de fiecare dată, în această perioadă, noi, care am fost apropiați şi alături de dânsul la orice manifestare pe care o organiza, ţinem să-i păstrăm amintirea vie în sufletele noastre. Pentru cei care nu l-au cunoscut, vreau să spun ca a fost un model, iar absenţa lui se simte în societatea noastră”, a spus Stelian Săpătoru, unul dintre organizatorii evenimentului.

Înainte de concurs, s-a aprins o lumânare şi s-a păstrat un moment de reculegere, după care, concurenții s-au apucat de treabă. Nu s-au obținut capturi deosebite, dar în final, toţi participanţii au fost răsplătiți cu diplome de participare.

Victoria Federal IFN
Demgy
curatare tapiterie
Spalatoria GPC
JTTI
Florian Shaorma

„Colonelul iubea foarte mult copiii, pe care îi angrena în diferite concursuri, fie de biciclete, fie de role sau întreceri sportive. A fost un om cu suflet mare, un caracter deosebit, îi simțim lipsa, iar datoria noastră este să îi cinstim memoria”, ne-a declarat şi Mircea Suciu, un alt organizator al evenimentului.

Amintirea colonelului Constantin Urs va rămâne mereu vie în sufletele prietenilor, care îl vor comemora în fiecare an.


Apreciază
Distribuie