VIDEO | Bătaie la un miting organizat de PSD, la Brașov, unde participă și membrii făgărășeni

Bătaie în timpul mitingului organizat de PSD, la Brașov, duminică.

Doi bărbați s-au luat la bătaie în timpul mitingului organizat de PSD, înainte de alegerea conducerii organizației județene a partidului, unde au participat mai mulți lideri social-democrați, inclusiv miniștri.

Unul dintre simpatizanții partidului de la Guvernare și un protestatar anti-PSD s-au lovit cu pumnii și picioarele, după ce s-ar fi contrazis asupra măsurilor luate de social-democrați în ultima perioadă. Jandarmii au ridicat doar o persoană și au băgat-o într-o dubă situată lângă Biserica Neagră, fără să ofere explicații jurnaliștilor.

Aproximativ 500 de persoane au participat la mitingul organizat în Piața Sfatului, anunțat de organizația județeană în toiul nopții trecute.

La evenimentul pentru alegerea conducerii județene a partidului au fost convocați și mai mulți membri ai PSD Făgăraș.

Viceprimarul Valentin Clonț, președintele organizației din Făgăraș, Ion Negrilă, consilierul  local Andreea Suciu și cântărețul d muzică populară Bogdan Georgescu, de curând înscris în partid, se află printre aceștia. Deputații Mihai Popa și Mihai Mohaci, și consilierul județean Radu Mitric participă, de asemenea, la conferința care are loc la un hotel din municipiul Brașov.

Monumente funerare
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Tractari auto
Dedienne - responsabil calitate
Eve

Marius Dunca, în prezent președinte interimar al PSD Brașov, urmează să preia cu drepturi depline conducerea organizației județene. El este susținut de Liviu Dragnea și a fost contestat în repetate rânduri de Mohaci și Popa.

Bătaie la mitingul organizat de PSD Brașov, înainte de alegerea lui Marius Dunca în fruntea filialei județene. Jandarmii au ridicat doar o persoană dintre cele două (pe bărbatul îmbrăcat în galben) și au băgat-o în dubă, fără explicații.Imaginile au fost surprinse de cameramanul Kanal D.

Publicată de Observatorul de Brașov pe Duminică, 24 martie 2019


Apreciază
Distribuie