VIDEO | Dezastru. Școală, parcări și străzi inundate în Făgăraș

Mai multe străzi din oraș au fost inundate în urma ploii de miercuri după-masă.

Canalizarea nu a mai făcut față, iar apa s-a acumulat în mai multe zone. Nivelul acesteia a fost atât de mare în cartierul Vasile Alecsandri, încât un făgărășean a fost nevoit să-și scoată încălțămintea din picioare.

Puhoiul a ajuns și în curtea Școlii Gimnaziale Ovid Densușianu.

Probleme sunt și în cartierul Tudor Vladimirescu. În imaginile surprise de localnici se poate observa cum mașinile înaintează cu greu, după ce canalele au refulat. În același cartier, și parcările marilor magazine au fost inundate. Clienții au renunțat la cumpărături când au văzut dezastrul.

Oamenii se plâng pe rețelele de socializare că situația, absurdă pentru anul 2018, se repetă de fiecare dată când plouă.

„De fiecare dată cand plouă se întâmplă așa ceva la Școala Gimnazială Ovid Densușianu”, mărturisește tânărul cu tenișii în mână.

„La fiecare ploaie mai serioasă, aceeași poveste: canalele nu fac față și apa se adună, canalizarea iese în curte”, spune și o făgărășeancă nemulțumită.

BPM - excavatorist
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Sumi Agro - Shigeki
Monumente funerare
Reno Depo

Pe de altă parte, societatea Apă Canal Sibiu susține că se investește în modernizare. Directorul general al companiei, Vasile Maier, a declarat de curând că „din tariful serviciilor prestate se asigură banii necesari lucrărilor de modernizare și extindere a rețelelor”.

 

Sursă foto: Facebook


Apreciază
Distribuie