VIDEO. Primul clip de promovare a Țării Făgărașului îți taie respirația

Premieră pentru județul Brașov. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a lansat, vineri, primul videoclip oficial pentru promovarea Țării Făgărașului.

Filmul, în limba engleză și cu subtitrare în limba română, este primul dintr-o campanie de promovare în mediul online a ținutul de la poalele Munților Făgăraș. Clipul are 2 minute și se axează în principal pe natura din zonă, iar în imagini apar râul Olt, Munții Făgăraș, Podișul Hârtibaciului și dealurile Perșanilor, alături de obiceiuri populare.

Campania este gândită pentru atragerea turiștilor străini, în special, dar nu numai.

„Țara Făgărașului nu a fost, din punctul nostru de vedere, niciodată promovată așa cum ar fi trebuit. Ca să ne adaptăm vremurilor, am considerat că ar trebui să avem o campanie online. Până să apară acesta, noi am înființat pagina de Facebook, contul de Instagram, un site al nostru și am lucrat la materiale de promovare. Acesta este primul clip și mai avem unul pe care îl vom lansa la sfârșitul verii. Vreau să specific că acestea sunt clipuri tematice, nu avem cum să prindem într-un minut și jumătate tot ce există în Țara Făgărașului.

Ne dorim să avem turiști din afara țării în mare parte, de aceea l-am făcut în limba engleză cu subtitrare. Ne dorim turiști care înțeleg natura, care caută lucruri unice pe care noi le putem oferi în această zonă”, ne-a declarat Ioana Bogdan, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.

Octano
Bilka
Bikeathon 2020

Din organizație fac parte, până acum, 25 de unități administrative din județele Brașov și Sibiu, iar filmul a fost realizat de o companie din municipiul Brașov.

Cel de-al doilea clip video ar urma să apară în luna august și va prezenta, printre altele, obiectivele turistice din Țara Făgărașului.

Primul videoclipul de promovare este disponibil AICI.


Apreciază
Distribuie