Vor să înveţe despre cultura plantelor

Făgărăşenii sunt receptivi în ce priveşte cursurile în domeniul agricol care au devenit obligatorii de la 1 ianuarie 2013 pentru cei care vor să obţină fonduri europene. Camera de Comerţ şi Industrie Făgăraş a anunţat în urmă cu o lună că organizează un curs de lucrător în cultura plantelor. Pentru a putea începe, cursul avea nevoie de un număr minim de 14 înscrişi.

Până la această oră 16 persoane s-au înscris şi alte câteva şi-au anunţat intenţia de a se înscrie. Cursul este progamat să înceapă în câteva zile, spune preşedintele CCI Gabriel Vâju: „În câteva zile va începe efectiv cursul. Are 320 de ore. E structurat pe parte de teorie şi parte de practică. Orele de teorie se vor ţine la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie, iar orele de practică se va desfăşura la o fermă din comuna Voila.”

 Acest curs este conceput pe 5 module şi va fi predat de 4 lectori de la Universitatea „Transilvania din Braşov” şi de un profesor de la Grupul Şcolar Dr. Ioan Şenchea. Costul lui este de 600 lei.

Moveos Fagaras_11.22
Firma constructii
La Turcu
Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Proaspat Alb

Participanţii se vor întâlni de trei ori pe săptămână şi vor stabili programul împreună cu profesorii. Acest curs este acreditat de Ministerul Educaţiei şi este necesar celor care vor să întocmească proiecte pentru fonduri europene în domeniul culturii plantelor.

 


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.