Zeci de trabantiști se unesc în Cetatea Făgăraș

foto: adevărul.ro

Zeci de iubitori de Trabant din 10 județe și din Capitală se unesc în centrul țării, sâmbătă și duminică.

Peste 25 de trabantiști vin în Țara Făgărașului, iar locuitorii și turiștii se vor putea bucura de o expoziție și o paradă de mașini de toate culorile și tupurile.

„După ce vor vizita Muzeul «Valer Literat», la ora 11, trabantiștii vor merge la Șona pentru a vizita Movilele, «Casa din Șona», Fierăria și Casa Albastră a domnului Ștefan Câlția. De la ora 17 vor merge în paradă pe străzile din municipiul”, ne-a declarat Diana Gribincea Popa, organizatorul evenimentului.

Parada se va desfășura pe traseul: parcarea Cetății – Strada Cetății – cartierul Tudor Vladimirescu – Strada Câmpului Nou – Strada Negoiu – Strada Doamna Stanca – DN1 – parcarea Cetății.

Trabantiștii își vor expune mașinile, duminică. Atunci se va desfășura și schimbul Gărzii, iar organizatorii vor sărbătorii și Ziua Imnului Național.

Cabinet ORL
JTTI
Monumente funerare
Demgy
Spalatoria GPC

„ExpoTrabant va începe de la ora 11 în parcarea Cetății Făgăraș. După schimbul de gardă se va intona imnul național, iar, de la ora 12, vor merge din nou în paradă pe străzile din oraș”, adaugă Gribincea Popa.

Participanții nu vor pleca din Țara Făgărașului fără a vizita Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus. Vor merge pe „Drumul de sub munte” pentru că vor participa și la evenimentul organizat în comuna Lisa, care se va afla în straie de sărbătoare.

Pasionații de Trabant vor mai vizita și Herghelia de lipițani din Sâmbăta de Jos.


Apreciază
Distribuie