10.000 de lei pentru proiectele liceenilor făgărășeni

Liceenii din Făgăraș și Victoria primesc finanțări de până la 2.500 de lei de la Fundația Comunitară Țara Făgărașului pentru fiecare proiect care va răspunde nevoilor comunității.

Acestea trebuie să se desfășoare în Țara Făgărașului și pot acoperi orice domeniu, de la activități sportive și sănătate, până la artă sau ecologie. În plus, trebuie să permită obținerea unor rezultate vizibile și să aibă un impact pe termen lung. Sunt încurajate proiectele care pot genera resurse, identifică și mobilizează și alte resurse din comunitate sau care aduc împreună persoane din medii diverse.

Banii vor fi acordați din fondul în valoare de 10.000 de lei, strânși de alți liceeni, membri în YouthBank Făgăraș. Fondul a fost dezvoltat în perioada octombrie 2017 – mai 2018, prin vânzarea felicitărilor de Crăciun, organizarea Carnavalului Dovlecelului, Licitația de experiențe și Seara filmelor.

Proiectele care au nevoie de finanțare pot fi depuse de tineri până pe 31 iulie, ora 23:59. Pentru a accesa fondul, echipe de tineri (14-20 de ani) cu mimimum 2 liceeni în componență, trebuie să completeze un formular de aplicare și o anexă bugetară pe care să le trimită la adresa: office@fundatiactf.ro. Având în vedere că majoritatea beneficiarilor finanțărilor YouthBank sunt minori, trebuie să existe un cadru care să le permită acestora să își desfășoare activitatea și să își implementeze proiectul, în conformitate cu legile în vigoare. De aceea, proiectul trebuie să fie găzduit de o organizație non-profit/școală.

Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Monumente funerare
Spalatoria GPC

Acestea vor trece printr-un proces complex de selecție, iar cele selectate pentru finanțare trebuie implementate până pe 28 februarie 2019.

Toate documentele necesare înscrierii proiectelor în concurs le puteți descărca de AICI.


Apreciază
Distribuie