150 de sportivi au participat la prima ediție a Cupei Masaki, desfășurată la Făgăraș

Succes înregistrat la prima ediție a Cupei Masaki. 150 de sportivi de la cinci cluburi au participat la competiția de karate organizată la Făgăraș, pe 1 iunie, care a avut și un scop caritabil.

Competiția organizată de Clubul Masaki Făgăraș în sala de sport a Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” a reunit, de Ziua Copilului, 150 de sportivi cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Participanții, care provin de la 5 cluburi din țară, au concurat la diferite probe, în functie de vârstă și nivel.

Câștigătorii au fost recompensați cu medalii și diplome. Cei care au ocupat primul loc la categoriile OPEN feminin si masculin, cât și cluburile care au urcat pe podium, au primit cupe.

Copiii s-au bucurat să petreacă ziua lor într-un mod competitiv, toți concurentii fiind răsfățați cu pachete dulci oferite de sponsorul CNC Construct.

Sportivii au donat bani pentru Darius din Șinca

Cupa Masaki a avut și un scop caritabil, strângând donații pentru Darius, care suferă de cancer. Băiețelul din Șinca este internat în prezent în Turcia. Detalii despre cazul său găsiți aici.

Sumi Agro - Zetanil
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Amanet King Onix
JTTI
Florian Shaorma

„Suma adunată în urma competitiei spune mult despre ce forță generăm dacă suntem uniți, dacă facem echipă. Sunt mândră și multumesc tuturor oamenilor din jurul meu – copiilor, părinților, bunicilor, familiei mele – pentru mobilizarea de care au dat dovadă în organizarea acestui eveniment, pentru strângerea de fonduri destinate lui Darius și pentru încrederea pe care mi-o acordă”, a declarat, pentru Bună Ziua Făgăraș, sensei Iuliana Piticaș, fondatoarea Clubului Masaki.

Despre pasiunea sa și munca de antrenor, Iuliana Piticaș a vorbit pe larg în podcastul „Povești cu suflet”:


Apreciază
Distribuie