36 de posturi din Primărie şterse cu buretele

Un ordin al Guvernului Ponta încurcă socotelile Primăriei Făgăraş, care se vede nevoită să renunţe la 36 de posturi din organigramele serviciilor care aparţin de administraţia locală.

Este vorba de OUG 77/2013 care decretează că toate posturile vacante din primării se şterg „cu buretele” din organigrame, cu excepţia posturilor unice. Măsura afectează nu mai puţin de 36 de posturi din mai multe servicii aflate în subordinea Primăriei.

La ora actuală Primăria Făgăraş figurează cu 49 de posturi vacante, care deşi prinse în organigrame nu sunt ocupate de angajaţi din varii motive: fie încă nu s-au organizat concursuri pentru ele, fie Agenţia Naţională a Funcţionarului Public nu a permis ocuparea lor. Din aceste 49 de posturi, 13 vor rămâne prinse în organigrame, fiind cosiderate posturi unice, restul de 36 vor fi anulate.

Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb
PSD - alegeri locale 2024
Firma servicii renovare

Afectate de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului condus de Ponta sunt toate serviciile din subordinea Primăriei, mai puţin cel de Asistenţă Socială, Biblioteca, Evidenţa Populaţiei, Muzeul, Casa de Cultură şi Poliţia Locală.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie