4.000 de exproprieri la Sibiu și 2.300 la Brașov, pentru realizarea Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

CNAIR, prin Regionala de Drumuri și Poduri Brașov a scos la licitație două contracte pentru exproprieri pe primele două loturi ale Autostrăzii Sibiu-Făgăraș. Contractele au o valoare de până la 17 milioane lei și vizează aproape 4.000 de imobile (case și terenuri) în județul Sibiu, respectiv peste 2300 de proprietăți în județul Brașov, informează Economedia.

Doar lotul 3 Arpașu de Jos (DN1) și Sâmbăta de Sus (DJ105B) are contract semnat și urmează semnarea contractului pentru Lotul 4.

„Întocmirea documentatiilor cadastrale individuale si a rapoartelor de evaluare in vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare proiectării și execuției obiectivului de investiție „AUTOSTRADA SIBIU – FĂGĂRAȘ”: Lotul 1 pe raza a 8 UAT-uri din judetul SIBIU pentru un numar de 3989 imobile; Lotul 2 pe raza a 9 UAT-uri din judetul Brasov pentru un numar de 2328 imobile”, se arată în anunțul publicat miercuri în SEAP.

La peste un an de la lansarea licitației, CNAIR nici măcar nu a desemnat câștigătorii loturilor 1 și 2, termenul oficial pentru evaluările tehnice/financiare fiind 15 și 29 septembrie, dar nu se exclud prelungiri/devansări.

Citește articolul integral pe Economedia.


Apreciază
Distribuie