5 ani de la înființarea Poligonului din Făgăraș pentru antrenamentul pompierilor din țară

Pe 1 aprilie 2023 se împlinesc 5 ani de la operaționalizarea Poligonului de antrenement și pregătire a pompierilor din Făgăraș.

Aici, salvatorii din toată țara studiază dezvoltarea incendiilor în timp real și de asemenea pompierii se pregătesc să cunoască în detaliu tactica de intervenție care trebuie adoptată în functie de dezvoltarea și evoluția incendiilor.

După 5 ani de eforturi susținute, peste 2.000 de cursanți au fost pregătiți, iar comportamentul și atitudinea lor în fața focului au fost șlefuite cu pricepere și profesionalism de către formatorii și instructorii noștri dedicați, potrivit ISU Brașov.

Spalatoria GPC
La Turcu
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Monumente funerare
Senchea - oferta scolarizare 2023-2024

„Acest centru nu va deservi doar Brașovul și va avea un impact regional, chiar național, nu doar local. Acest lucru aduce o valoare în plus. Investițiile făcute în ultima perioadă continuă și se vor ridica la aproximativ 800 de milioane de euro, destinate formării și pregătirii personalului, dar și dotărilor”, declara șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, la inaugurarea poligonului, în 2018.

 


Apreciază
Distribuie