Cursuri de pregătire în caravana SMURD, la Făgăraș, pe 1 aprilie

Caravana SMURD „Fii pregătit” si Centrul Mobil pentru răspuns în situații de urgență vor ajunge la Făgăraș sâmbătă, 1 aprilie 2023, și va fi amplasată lângă Cetatea Făgăraș în intervalul orar 10.00 – 18.00.

„Dacă ti-ai dorit întotdeauna să înveți cum să-ti ajuți semenii, acum este momentul. Fiecare cetațean ar trebui să fie conștient că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor dezastre care pot apărea oricând. O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole”, transmite ISU Brașov.

Aceste centre mobile pot fi folosite pentru a organiza cursuri diverse de instruire medicală, atât pentru populație cât și pentru profesioniștii din cadrul sistemului de urgență. Participarea doritorilor la cursuri de pregătire asigură creșterea capacității acestora de a reacționa corespunzător în situațiilor neprevăzute (inundații, incendii, cutremure, s.a).

La Turcu
Demgy
Florian Shaorma
Spalatoria GPC
Balan Tour
Amanet King Onix
Monumente funerare

„Cei care ne calcă pragul vor fi instruiți în acordarea primului ajutor medical de bază, în tehnici de stingere a incendiilor în locuințe și vor primi informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență”, adaugă ISU Brașov.


Apreciază
Distribuie