Cursuri de pregătire în caravana SMURD, la Făgăraș, pe 1 aprilie

Caravana SMURD „Fii pregătit” si Centrul Mobil pentru răspuns în situații de urgență vor ajunge la Făgăraș sâmbătă, 1 aprilie 2023, și va fi amplasată lângă Cetatea Făgăraș în intervalul orar 10.00 – 18.00.

„Dacă ti-ai dorit întotdeauna să înveți cum să-ti ajuți semenii, acum este momentul. Fiecare cetațean ar trebui să fie conștient că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor dezastre care pot apărea oricând. O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole”, transmite ISU Brașov.

Aceste centre mobile pot fi folosite pentru a organiza cursuri diverse de instruire medicală, atât pentru populație cât și pentru profesioniștii din cadrul sistemului de urgență. Participarea doritorilor la cursuri de pregătire asigură creșterea capacității acestora de a reacționa corespunzător în situațiilor neprevăzute (inundații, incendii, cutremure, s.a).

Sumi Agro - Mospilan
Firma servicii renovare
Reno Depo
Agromar
Monumente funerare

„Cei care ne calcă pragul vor fi instruiți în acordarea primului ajutor medical de bază, în tehnici de stingere a incendiilor în locuințe și vor primi informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență”, adaugă ISU Brașov.


Apreciază
Distribuie