85 de asistenți medicali au absolvit cursurile de specialitate, în Făgăraș

După trei ani de studiu, în care partea teoretică s-a îmbinat cu partea practică, cei 85 de absolvenți au încheiat pregătirea în domeniul sanitar cu specializările farmacie, balneo-kineto-terapie și asistent generalist.

Școala postliceală FEG Education Făgăraș a marcat săptămâna trecută o premieră în existența sa: festivitatea de absolvire pentru prima promoție de cursanți. Tineri absolvenți de liceu și adulți aflați deja în câmpul muncii, toți au îmbrăcat roba de absolvire, bucuroși că au acumulat informații utile, dar și încrezători că le vor putea folosi cât mai mult de acum înainte, atât în România cât și în țări Uniunea Europeană.

Absolvenții urmează să susțină un examen de certificare a meseriei iar ulterior vor profesa în funcție de opțiunile proprii: 24 ca asistenți de farmacie, 16 ca asistenți medicali balneo și 45 ca asistenți medicali generaliști.

Școala FEG Education Făgăraș este autorizată de Ministerul Educației Naționale și funcționează în municipiu de 3 ani. În România există 12 filiale FEG Education.

No Comment
Amanet King Onix
Din Bucatele Cetatii - angajari

Durata cursurilor sanitare este de 3 ani iar orele se țin în cadrul Colegiului Vijoli din Făgăraș. Cursurile sunt susținute de profesori din cadrul Colegiului Vijoli, farmaciști, asistenți de farmacie, medici și asistente de spital, ne-a declarat Roxana Opriș, directoarea FEG Education Făgăraș.

Școala postliceala se adresează tuturor absolvenților de liceu, cu sau fără examen de bacalaureat, indiferent de vârstă, absolvenților de facultate, personalului angajat, șomerilor și tuturor celor care doresc să se specializeze într-o meserie nouă.


Apreciază
Distribuie