9,87 este cea mai mare medie din Țara Făgărașului la Evaluarea Națională. Nicio medie de 10 în județul Brașov

foto: Skylar Kang/ pexels.com

Ministerul Educației a publicat miercuri, 3 iulie 2024, rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională. Niciun elev din județul Brașov nu a obținut media 10.

Cea mai mare medie din Țara Făgărașului este 9,87 și a fost obținută de un absolvent de clasa a VIII-a din Șinca Nouă.

La nivelul municipiului Făgăraș, cea mai mare medie este 9,82 (9,65 la Limba și literatura română și 10 la Matematică) și a fost obținută de un elev de la Colegiul Național „Doamna Stanca”.

Cea mai maredie din județul Brașov la Evaluarea Națională de anul acesta este 9,97.

Rezultatele au fost publicate în centrele de examen/unități de învățământ și pe site-ul dedicate (evaluare.edu.ro) pe baza unui cod unic alocat și comunicat fiecărui candidat.

Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice astăzi, 3 iulie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și joi, 4 iulie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Elevii care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori.

Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie.


Apreciază
Distribuie