Ce rezultate au obținut elevii din Făgăraș la Evaluarea Națională

Ministerul Educației a publicat miercuri, 3 iulie 2024, rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională. Niciun elev din județul Brașov nu a obținut media 10.

Cea mai mare medie din Țara Făgărașului este 9,87 și a fost obținută de un absolvent de clasa a VIII-a din Șinca Nouă.

La nivelul municipiului Făgăraș, cea mai mare medie este 9,82 (9,65 la Limba și literatura română și 10 la Matematică) și a fost obținută de un elev de la Colegiul Național „Doamna Stanca”.

Cele mai mari medii obținute de la elevii de la școlile din Făgăraș:

INSTITUȚIE DE ÎNVĂȚĂMÂNT CEA MAI MARE MEDIE
Colegiul Național „Doamna Stanca”

9,82

(9,53 la secția germană)

Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”

9,70

Școala Gimnazială Nr. 1

9,67

Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu”

8,82

Școala Gimnazială Nr. 7

7,95

Liceul Tehnologic „Aurel Vijoli” Făgăraș

4,17

Școala Gimnazială Nr. 4

3,85

Rezultatele au fost publicate în centrele de examen/unități de învățământ și pe site-ul dedicate (evaluare.edu.ro) pe baza unui cod unic alocat și comunicat fiecărui candidat.

Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice astăzi, 3 iulie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și joi, 4 iulie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Elevii care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori.

Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie.


Apreciază
Distribuie