Accident pe strada Doamna Stanca

Un bărbat din Făgăraş, care a executat o manevră de dat cu spatele, nu s-a asigurat şi a provocat un accident de circulaţie pe strada Doamna Stanca din municipiu.

strada Doamna Stanca

R. Nicolae de 40 de ani a ieşit cu autoturismul Mercedes Benz din curtea imobilului nr. 80 de pe str. Doamna Stanca. Bărbatul nu s-a asigurat şi nu a dat prioritate unui Chevrolet Spark care circula pe direcţia Braşov-Sibiu.

La volan se afla o şoferiţă din Şercaia. F. Victoria, de 57 de ani, care din cauza distanţei prea scurte nu a putut frâna şi evita impactul. Femeia a ajuns la spitalul municipal, unde medicii au constatat că suferise o fractură cervicală şi multiple fracturi la coaste.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Demgy
Florian Shaorma
Agromar
JTTI
Amanet King Onix
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Brutaria Dragus

Aşa cum se procedează în cazul unui accident rutier, şi de această dată poliţiştii l-au rugat pe şoferul vinovat să sufle în etilotest şi nu mică le-a fost mirarea când au observat că bărbatul era băut, având o concentraţie alcoolică de 0,91 mg/l alcool în aerul expirat. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal, atât pentru vătămare corporală, cât şi pentru starea de ebrietate.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie