HCM Făgăraş se impune la Craiova

    Echipa etalon a Făgăraşului din Divizia A la handbal face spectacol la Craiova în etapa a VII-a, câştigând meciul cu scorul de 24-27.

   Sub arbitrajul lui Cruceru şi Rădulescu din Mehedinţi, partida dintre Universitatea Craiova şi HCM Făgăraş a fost una spectaculoasă şi imprevizibilă cu răsturnări de situaţii şi un final fericit pentru handbaliştii noştri.

     Cu tribune de 5.000 de locuri şi un public gălăgios, făgărăşenii nu s-au lăsat copleşiţi de „atmosfera” publicului din Sala Polivalentă din Craiova. Potrivit băncii tehnice făgărăşene, în minutul 13 scorul a fost 10-2 pentru făgărăşeni, iar la pauză scorul mai era doar 13-10, oltenii reuşind să reducă ecartul dintre cele două echipe. Handbal 10

    La 7 minute după pauză scorul a fost 13-15 pentru craioveni, pentru ca în minutul 55 scorul să fie egal, 23-23. „Am jucat bine, am făcut şi greşeli, dar sunt mulţumit că am reuşit pe final să ne mobilizăm şi să ne impunem. E foarte bine că băieţii au pus în practică tot ce li s-a transmis de pe banca tehnică. Cei mai buni marcatori au fost Bogdan Dincă şi Silviu Gângă cu câte 8 goluri şi Bogdan Rău cu 3 goluri. În apărare i-am avut pe Ciprian Lazea, Claudiu Mânea şi Mihai Blaga care i-au încurcat în multe rânduri pe olteni. De asemenea, portarul Şuteică a prins o zi mare, „salvând” poarta de multe ori, aşa cum a făcut şi în celelalte partide”, spune tehnicianul făgărăşean Dumitru Opriş. În urma prestaţiei din Craiova, Făgărăşenii au urcat o poziţie în clasament, fiind acum pe locul 6, cu 10 puncte.

Proaspat Alb
Monumente funerare
JTTI
Brutaria Dragus
Demgy
Amanet King Onix

     Următorul meci îi aduce la Făgăraş pe cei de la Extrem Baia Mare, care se află în acest moment tot pe poziţia a 10-a, deşi au câştigat cu ultimii clasaţi, Naţional Sighişoara, scor final 32-29. Meciul se va disputa în sala Colegiului Naţional „Radu Negru” din Făgăraş, duminică, 17 octombrie, de la ora 12.00.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie