Prima poziţie pentru juniorii de la CSS Făgăraş

    Handbalul devine, încet, dar sigur, „sport rege” la Făgăraş. handbal

     După ce echipa mare se menţine în Divizia A printre primele echipe, iată că şi juniorii sunt la înălţime. Performanţele echipei de juniori III masculin, sunt dintre cele mai bune. În acest moment echipa se află pe prima poziţie în clasament, devansând echipe cu pretenţii, cum ar fi Dinamo Braşov, CSS Odorhei şi CSS Sibiu.

     Făgărăşenii antrenaţi de Dumitru Opriş nu au pierdut nici un meci în actuala ediţie. CSS Făgăraş s-a impus în faţa celor de la CSS Odorhei cu scorul de 30-23, cu LPS Braşov a făcut golaveraj, scor 40-14, iar pe CSS Sibiu i-a depăşit cu 21-13. În derby-ul cu cei de la Dinamo Braşov făgărăşenii s-au impus în deplasare cu 19-26, prima repriză terminându-se cu scorul 11-15.

Demgy
Proaspat Alb
Florian Shaorma
BPM - excavatorist
Sumi Agro - Shigeki
Reno Depo

     Aşadar, patru meciuri, patru victorii, 117 goluri marcate şi doar 69 primite, şi punctaj maxim de 12 puncte. Acesta este palmaresul juniorilor III de la CSS Făgăraş. Antrenorul Dumitru Opriş are numai cuvinte de laudă pentru juniorii săi: „Deşi au vârste de 13-14 ani, totuşi sunt serioşi, vin la antrenamente şi reuşesc să joace bine oriunde mergem cu echipa. Am mare încredere că dintre ei că vor fi viitorul handbalului din Făgăraş, şi, de ce nu, din Liga Naţională”, spune încrezător antrenorul Opriş.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie