HCM Făgăraş se impune la Craiova

    Echipa etalon a Făgăraşului din Divizia A la handbal face spectacol la Craiova în etapa a VII-a, câştigând meciul cu scorul de 24-27.

   Sub arbitrajul lui Cruceru şi Rădulescu din Mehedinţi, partida dintre Universitatea Craiova şi HCM Făgăraş a fost una spectaculoasă şi imprevizibilă cu răsturnări de situaţii şi un final fericit pentru handbaliştii noştri.

     Cu tribune de 5.000 de locuri şi un public gălăgios, făgărăşenii nu s-au lăsat copleşiţi de „atmosfera” publicului din Sala Polivalentă din Craiova. Potrivit băncii tehnice făgărăşene, în minutul 13 scorul a fost 10-2 pentru făgărăşeni, iar la pauză scorul mai era doar 13-10, oltenii reuşind să reducă ecartul dintre cele două echipe. Handbal 10

    La 7 minute după pauză scorul a fost 13-15 pentru craioveni, pentru ca în minutul 55 scorul să fie egal, 23-23. „Am jucat bine, am făcut şi greşeli, dar sunt mulţumit că am reuşit pe final să ne mobilizăm şi să ne impunem. E foarte bine că băieţii au pus în practică tot ce li s-a transmis de pe banca tehnică. Cei mai buni marcatori au fost Bogdan Dincă şi Silviu Gângă cu câte 8 goluri şi Bogdan Rău cu 3 goluri. În apărare i-am avut pe Ciprian Lazea, Claudiu Mânea şi Mihai Blaga care i-au încurcat în multe rânduri pe olteni. De asemenea, portarul Şuteică a prins o zi mare, „salvând” poarta de multe ori, aşa cum a făcut şi în celelalte partide”, spune tehnicianul făgărăşean Dumitru Opriş. În urma prestaţiei din Craiova, Făgărăşenii au urcat o poziţie în clasament, fiind acum pe locul 6, cu 10 puncte.

BPM - excavatorist
Reno Depo
Proaspat Alb
Sumi Agro - Shigeki
Demgy
Monumente funerare

     Următorul meci îi aduce la Făgăraş pe cei de la Extrem Baia Mare, care se află în acest moment tot pe poziţia a 10-a, deşi au câştigat cu ultimii clasaţi, Naţional Sighişoara, scor final 32-29. Meciul se va disputa în sala Colegiului Naţional „Radu Negru” din Făgăraş, duminică, 17 octombrie, de la ora 12.00.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie